24/7 Support Send email

175 manchester united drakt RWXVeo

Ibrahimovic har tidligere antydet en kontraktforlengelse med AC Milan, men bare hvis han får rikelig med pitch, og uttalte at han ‘håper å spille mye mer’ etter å ha gjort sitt 100. opptreden for klubben.
Før han ble subbed, ga Ibrahimovic Piolis side assist, men klarte ikke å finne nettet selv.
matchtröjor fotboll Selv om Ibrahimovic ikke klarte å legge til fem mål på 14 kamper, har han nådd en bemerkelsesverdig milepæl siden fotballen kom tilbake.

Piolis menn vil se etter å holde presset på Roma når de målretter mot en femteplass. Det var Alexis Saelemaekers, Hakan Calhanoglu, Ismael Bennacer, Ante Rebic og Davide Calabria som sørget for målene for Milan på San Siro.
norge drakt 38-åringen feiret et århundre med kamper under klubbens seier 3-1 over Parma onsdag.
manchester united drakt AC Milan-trener Stefano Pioli har fjernet Zlatan Ibrahimovics sinte reaksjon på å bli byttet ut i 5-1-seieren over Bologna, og sa bare at 38-åringen må unngå å anstrenge seg for mye blant en overfylt programliste.

Svensken var tydelig irritert over å bli tatt av i det 62. minutt av lørdagens kamp på San Siro, tredje gang på fire kamper han har blitt byttet ut rundt timen, og ignorerte en knyttneve fra Pioli da han forlot banen.

United Football League

LucindaAn manchester united trøje JefferySp

ThaliaNow Maglia Napoli ElliotRud